SL och frustraion

En timma och 40 mintuter. Det är 100 minuter. Och det är 6000 sekunder. Så lång tid tog det för mig att åka till skolan idag. Det brukar ta 45 minuter. Blev galen. Hur kan lite snö vara så farligt? Det snöar varje år, LÄR ER!

Igår natt var det tydligen minus 30 grader i Tullinge. MINUS TRETTIO! HAHA! En ny istid är på väg, hjälp! Vinter gör mig deppig. Väldigt deppig. Känner att det inte finns något att göra. Känner mig isolerad i mitt hem med en dator. Blä!

Därför ska jag kolla Greys nu. Puss


Greys Anatomy

Mitt nya beroende ;)

 


Fredag

Äntligen äntligen! =) Så himla skönt! Mitt svenska reportage är inskickat till urkund och nu ska jag dra hem! Tänkte kolla på Vampire Diaries med Patrik. Vi (i alla fall jag) är lite besatta med vampyrer efter True Blood, Twilight m.m.

Denna helg kommer inte innehålla mycket plugg, tack gode gud! Ska chilla och göra diverse saker som att gå på Maddes inflyttningsfest på lördag sova länge etc. Skönt skönt! Längtar till sportlovet :)

Puss

Maxiklänning


Jag vill ha en maxiklänning till sommaren. En sådan lång =) Kolla vad jag hittade på Victoria's Secret!




;)


Två veckor

Det var hela två veckor sedan jag skrev sist. Galet länge men det har inte hänt så mycket måste jag säga. Varit upptagen med... vad annars? Skolan! Pluggat jävligt mycket fysik och ändå går det inte bra haha, hur går det ihop egentligen? Jag måste vara väldigt trög i huvudet :P däremot fick jag MVG i alla kurser som jag läste förra terminen (3 alltså :P).

En kul sak som däremot hänt är att Elgen, Erik, Axel, Wille och jag har bokat våra biljetter till Grekland och imorgon bokar vi nog till Turkiet också! Fan vad kul! Längtar till sommaren! 2 veckor med ett galet gäng =)

I onsdags skrev vi "snälla" kommentarer till alla i klassen. Jag är tydlingen "klassens kusin vitamin" enligt någon i klassen, haha! Har ni hört uttrycket? SJukt! Sedan fick jag en till kommentar som löd: "Hur orkar du vara så energisk när du är så liten?" Hur tar man det? :P Kul grej i alla fall. Fick även diverse snälla adjektiv som var trevliga att läsa! Tack! Många verkar tydligen tycka att jag är en energisk tjej, no shit? :P


Godnatt ! Måste sova!



SOMMAR

Jag längtar galet mycket till sommaren. Sol, bad och party! =) Vill slippa detta konstanta pluggandet. Det är bara en termin kvar, jag klarar det, jag klarar det. Ge mig bara sol så mår jag bättre ;)