Svenskt Tenn

Har hittat ett några snygga väskor från Svenskt Tenn

 
Manhattan av Josef Frank 



 Av Josef Frank


Snygga va?

LOV

Ni vet inte hur mycket jag längtar, jag längtar, jag längtar galet. Vill sluta plugga på sådant som jag inte gillar. Vill ha sommarlov, åka till Grekland och chilla.

 
Från mitt sommarställe


En sommarkväll i Grekland 09 med Olly


Rolig bild på mig och Rita, sommar 09


Tzia, sommar 09

Puss

Onsdag

Sov väldigt dåligt inatt eller rättare sagt jag sov inte så mycket. Så nu är jag jättetrött och lyssnar knappt under lektionerna. Har även dans ikväll och måste orka träna. Men det kommer nog gå bra med lite positivt tänkande! Imorgon börjar jag tio så då kan jag äntligen sova ut lite. Det ska bli skönt!

Puss

Resa

Håller på att packa lite smått inför resan till Grekland. Vet inte rikigt vad jag ska ha med mig men smhi har lovat sol och 20 +  så det kommer bli bra. Under tiden vi är där måste jag hitta både en studentklänning och en balklänning. Herregud, jag har press på mig och det är jobbigt. Måste. Hitta. Två (om inte tre). Klänningar. Jag börjar känna stressen. Okej, det är inte endats för mina klänningar utan det är mer en ursäkt. Är lite nervös för mitt svenska c betyg. Seriöst, vet inte hur det här kommer gå. Nervös över mitt fysik b betyg också.  Det finns hopp i båda ämnen. Japp, det finns hopp. Vet dock inte hur mycket.

Godnatt!


Svenska C..

..Är verkligen inte mitt favorit ämne. Nej, jag tycker tyvärr inte om svenska och jag är inte bra på att formulera mig. Det funkar liksom inte. Ändå sitter jag här och kämpar med en svenska text om "de sju dödssynderna" (han
som valde ämnet har tyvärr ingen fantasi, sorry) efter att min kära vän Elisabeht har rättat den som en galning. Svenska är inte mitt ämne helt enkelt. Jag vill ha lov.

Ursäkta för mitt negativa humör men ibland blir det så. Det ska bli skönt med universitetet när man läser kurser som man verkligen är intresserad av.

Puss

Övernattning

Patrik har precis tagit bussen och är påväg ner till mig. Vi båda börjar sent så det ska bli mysig att ta en sovmorogn med en varm Patrik brevid mig. <3

Hela kvällen har jag lyssnat på en låt som jag inte vet vad den heter. Usch! Sånt är jobbigt. Måste. Hitta. Vad. Den. Heter. BLÄ! Skickade filen till både Erik och Elgen men ingen kunde öppna filen. Hahaha mystiskt?

Nej, nu ska jag förbereda mig för sömn!

Godnatt!

Grekland

Tre dagar kvar i skolan innan det blir påsklov. Jag längtar så mycket. På fredag ska Olivia, Emelie och jag ge oss av till Grekland. Det ska bli otroligt mysigt. Vi ska shoppa, äta god mat och ta det lugnt. Behöver verkligen lov. Efter påsklovet är det ca 7 veckor kvar tills vi tar studenten och det är sjukt, helt galet sjult. Jag, Maria, ska ta studenten, springa ut med min studentmössa på huvudet och skrika! Gud, det känns skönt att drömma!

'

Olivia och jag i Grekland 09.


Trött

Första studentskivan igår. Måste säga att det var väldigt roligt =) Hände kanske inte så mycket men hade det trevligt med mina vänner som var utklädda till olika djur(?) och jag var djungelkvinna (George :P) hahha ;)

Efter ett snabbt besök på McD så var Elgen och jag hemma hos henne strax efter ett, men vi kanske inte la oss förrän två. Imorse var det bara att gå upp vi 7, alltså knappt 5 timmars sömn. BLÄ! Galet trött nu och jag måste plugga fysik och jag orkar inte. USCH!

PUSS


-

sur.

Sushikväll

I fredags var jag och sex till tjejkompisar bjudna till Sara för sushikväll. Det blev en lyckat kväll med mycket skratt. Vi var väldigt duktiga på att fixa våra små sushibitar =)











Sådär ja ;)

Kryssning

På onsdag ska alla treor (eller i alal fall 90%) på VRG Odenplan på kryssning till Åbo. Är inte riktigt taggad än, kan bero på att fler kryssningar har fastnat i östersjön pga isen. Det känns lite läskigt men det borde egentligen gå bra nu när det blir lite mer plus grader.


Deppo

Jag saknar min hjälte Patrik. Det är det enda jag tänker på. Han kommer hem på lördag så får stå ut några dagar till.



<3


Imrgon ska några av mina tjejkompisar och jag ha sushikväll =) det ska bli mysigt! Har knappt varit utanför huset den senaste veckan och man blir ganska deppig av det.

Puss


Min nya favoritlåt

Lily Allen - Not Fair

Oh, he treats me with respect,
He says he loves me all the time,
He calls me 15 times a day,
He likes to make sure that im fine,
You know I've never met a man,
Whose made me feel quite so secure,
He's not like all them other boys,
They're all so dumb and immature.