:(

Saknar en viss person ...

hm...

mår lite så där halv jobbit just nu  :/

Väldigt ineffektiv

Just nu gör jag ingenting. Absolut ingenting. Eller jo, jag kollar på film och skriver blogg men jag gör inget som jag BORDE göra. T.ex plugga samhälle eftersom vi har prov imorgon. Nej men jag pallar seriöst inte. Har pluggat ganska mycket i helgen så pallar inte nu.

Hm, var på en rättegång idag. DEt var väldigt intressant måste jag säga dock så satt jag och Natalie där i 2,5 tim och ändå var den inte klar utan de skulle på lunch och fortsätta senare. haha men kul var det ! =)

Nej nu ska jag fortsätta med att kolla på min film och försöka dra mig bort från soffan sakta men säkert :P DEt är ju fan idol ikväll! :D

PUSS

...

Pluggdag idag. Har diskuterat samhälle med mamma hur mycket som hels :p lite kul sådär måste jag säg! Sedan gjorde jag lite engelska och slutförde idrotten men jag har fortfarande inga källor :P eller jag har men jag hittar inget viktigt eller intressant på de som skulle ha med min text att göra :P haha

Dessutom har jag kört mycket bil idag, SJÄLV om jag får be :P haha riktigt kul!

Puss och hej!


Snart kommer studenten =)


Fredag =)

Har just kolalt på ett avsnitt av A Vampire diaries! =) AS BRA!
Hade en lektion i skolan idag och det var as skönt =) Tror jag ska plugga lite engelska nu så jag slipper i helgen :P

Ikväll ska jag nog bara chilla här i Tullinge och på lördag då gäller det! =) Middag hos ÖZlem! Hoppas verkligen att Elisabeth kommer ! Får säga lycka till med hennes personal statement. DEt kommer gå as bra =)

Puss så länge

<3


Får jag skryta lite? :P Min kära pojkvän äger på att spela gitarr :D Puss på honom!





;) <3

Life in general

FYSIKprovet ÄR äntligen över. Det gick väl okay. Vad ska man säga. Jag är inte så intresserad. Men bara för att ett prov är avslutat betyder det inte att jag inte har något plugg kvar. Nej nej, nu är det bara att börja på idrottsreflektionen, samhället, rättskunskapen, biologipresentationen och engelskan. Woho mitt liv suger! :p

De säger att tvåan är värst men de här första fyra veckorna i 3an har varit ett rent HELVETE! Jag hoppas verkligen det lugnar sig. Nu vill jag bara få allt överstökat.

PUSS

FYSIK..

.. fan vad skönt det kommer vara när den är över. LÄNGTAR SOM IN I HELVETE!

SEGT!

NU får de där fucking filerna ta att överföras. Lackar på datorer som inte gör sitt jobb tillräckligt fort!



En strand skulle nog lugna mig ;)

Helg!

Så äntligen har jag slutat skolan (slutade vid 2) och ändå är jag kvar här. Vilket freak jag är :P haha men var tvungen att jobba på min biologi labbrapport. Anyway, denna helgen skulle kunna bli as kul men tyvärr måste jag plugga till vårat "underbara" fysikprov på tisdag. Skulle hellre skippa det!

Emelie kommer ha en jätte mysig middag på lördag och sedan är planen att vi ska dra ut. Hm, får se om jag gör det. Pallar inte vara bakis eller trött på söndagen. Ska antagligen träffa Patrik ikväll, mys! =) Tjockiskväll ;)

Nej nu ska jag börja dra mig hemåt och plugga lite fysik och om jag hinner kolla på Idol, Gossip Girl och A Vampire Diaries :)

PUSS


<3

Efter allt min jävla pluggande så är jag äntligen klar för idag och nu ska jag sticka till mitt hjärta =) PATRIK !
Ska bli otroligt skönt att bara få chilla lite trots att det är sent. 



Min pojke är söt och duktig ! <3

Puss


Plugg, Biologi B

Håller på med en labbrapport och den suger, suger och suger. Orkar absolut inte hålla på att skriva om massa organelller som jag sett i ett jävla mikroskop. Herregud vad det är tråkigt. Tack för att Elgen var så snäll och ville rätta den så att det blir åtminstonde acceptabel.

Får väl fortsätta att nöta på! BLÄ =)

Puss och gonatt!

Inspark

Insparksbiljetten är äntligen köpt! Temat är cirkus. Vet inte riktigt om det är kul eller tråkigt. Hmm..
Jag hoppas det blir kul trots att jag börjar 8.30 nästa dag =(



=) Puss

Hallå alla glada =)

Sitter just nu i skolan och jobbar på en power-point presentation om en organell, peroxysome, i de eukaryota cellerna. BLÄ säger jag bara! Ganska tråkigt.

Det har varit mycket diskussioner idag om vi ska ha en skiva eller inte (alltså inte slutskiva för det kommer vi ju ha ;)). Några i klassen har gått ihop med några från parallell klassen och ska ha en skiva. Jag är seriöst inte så taggad på att ha egen. Man skulle istället kunna hyra en lokal och ha en "festskiva" och detta förslag har fått många posetiva reaktioner. Vi kommer ju bli bjudna på de andras skivor i alla fall så varför slösa tid och pengar på att fixa en skiva "som alla andras" ? Hmm... Vi har i alla fall fixat "klassflak" :) Tack Madde och din pappa som kommer köra runt oss!

Nu måste jag plugga FYSIK! =(

Hejs!


Tjohoo

Har träningsverk idag. Hm, måste vara från gympan igår. Det betyder antigen att jag är väldigt ovältränad eller att Eriks och Willes lektion var jävligt ansträngande. Jag undrar vilket alternativ som är rätt haha :P

Blev precis klar med min kreativa bilder till Martinas, Saras och min labbrapport. Super fina bilder haha! Elgen har lärt mig ett och annat angående Paint :)

Btw Gossip Girl säsong tre, första avsnitt har kommit ut. Finally! Gå in på greatstufftv.com!

Puss

=)

Tänker på sommar och sol så mycket när jag hör denna låt!

I Gotta Feeling- Black Eyed Peas


Måndag

Idag kom säsongsavslutningen av true blood ut. Helt galet bra serie men som alla andra serier så börjar den också spåra haha =) Emellertid har jag hittat en annan vampyrserie ;) The Vampire Diaries. Lite så där high schoolaktigt men den är bra =)

Vet ni vad jag och Nathalie gjorde idag? =) Vi drog till Rådhuset för att gå på en rättegång. Eftersom vi går på Rättskunskap så ingår det tydligen i kursen eller något. Tyvärr gick vi inte på någon denna dag. Detta eftersom det inte fanns någon bra tid eller tillräckligt intressant rättegång. Men snart så! =) Det ska bli jävligt intressant må jag säga! Ballt att vara med på en rättegång när brottet är riktigt grovt dock skulle det målet ta flera timmar :p men det är det värt!

Puss Puss

pluggis =)

Denna helg är det så galet mycket :S ah helt galet. Fysik, biologi (presentation och labb), engelska, rättskunskap samhället och grekska, kul! Nej jag ska inte klaga mer =)

Igår hade jag en supermysig kväll hos elgen ! Tyckte att maten blev riktigt bra asså =) hhaha nej seriöst, det var as god =) Sedan tittade vi på en otroligt feministisk film haha :D "100 girls" hette den hmm ganska bra ändå!

Snart ska jag dra och sminka mig och sedan möta patrik och några =)

PUSS och ha en trevlig helg :D


Körkort =)

Hämtade mitt körkort igår och det gick bra! =) Tanten i disken sa till och med grattis haha ;) blev lite sådär nöjd med mig själv!

Just nu sitter jag väntar på att min lektion ska börja om en halvtimma. Fysik, usch ! :p Borde göra Biologi labben, nej nu ska jag göra det hejs! :P

Hmm ..

Sitter i skolan och borde börja på vårt ledarskap som ska in på Måndag. Tyvärr Elgen och Venus så pallar jag inte för tillfället :P Jag har börjat nu btw =) men Dokumentet från Course Material vill inte öppna sig fortfarande, blää! Borde fortsätta på min biologi labb också. Nej just nu känns det som jag har mycket i skolan och det känns deppigt !

Emellertid har jag bara en lektion idag och sen ska jag hämta mitt KÖRKORT! =) Jag ska hämta det i Storvreten och Patrik berättade för mig att det hade inträffat en våldtäckt där :S scaryyy!

Nej nu fick jag sms av Özlem ! BYE!



EMELIE 18 ÅR!

GRATTIS SÖTIS! =) ÄNTLIGEN! Ha en underbar födelsedag ! Snart blir det utgånt ;)



PUSS


PLugg!

Det kom inget avsnitt av True Blood idag :/ synd! Patrik sa att det kommer nästa vecka, hoppas verkligen :P

Har inte hänt så mycket idag, var i skolan och nu är jag hemma.
Har ganska mycket att plugga dock. Fysik, Engelska, Biologi :/ inte kul!

Imorgon har jag sovmogon till tjugo i ett ;) NAJS!

Puss



GOTT! =) Hur ofta äter man crêps i Sverige? ;) 




SJuk

Åh vad jag hatar att vara sjuk, verkligen! Igår var värsta dagen, snöt mig varje 3 minuter så min näsa blev helt röd :S blä! Tur att jag mår bättre nu men jag är fortfarande inte helt frisk :( Sen i lördags missade jag också Viktors 18 årsfest så det var lite tråkig. Hade ont i huvudet och grejer så det var väl lika bra att stanna hemma så man inte blir värre.

Anyway, imorgon är det en ny vecka! Hmm, inte såå taggad men det är väl mest fysiken som får mig att bli deppig annars är det okay (jag vet att jag tjatar mkt om fysiken men jag tycke inte alls om den;/).

Imorgon kommer också ett nytt avsnitt av True Blood =) sista för säsong 2 så nu måste jag sitta och längta :P haha

Nej nu ska jag kolla lite på The Hills och äta chocklad =) Gonatt på er!

Bilder från Grekland !











Haha fan vilka mongon vi är ;)





Puss

Hallå ny design ;)

Hej alla glada :D
Har inte skrivit på länge jag vet men har haft fullt upp. Designen har ändrats lite som ni ser :P min kära pojkvän ville experimentera lite :P måste säga att det var ju as snygg haha =) tack älsko!

Skolan har börjat på allvar nu och egentligen är alla ämnen roliga FÖRUTOM Fysik B som får mig att blir såå deppig :S tycker verkligen inte om deT! USCH!

BTW jag vill ha sommar :P

PUSS