Bok

Läste precis ut boken Dear John av Nicholas Sparks. Okej. Kan säga att den var riktigt bra. Helt galet bra men väldigt sorlig. Jag grät ungefär lika mycket som jag grät när jag såg filmen P.S I love you med Emma och Elisabeth. Helt galet att man kan gråta så mycket över en bok. EN BOK liksom. Jag är väl lite konstig. Men jag rekommenderar den starkt. Den kommer ut på film i maj =)


 

Skridskor imorgon! Godnatt!

Söndag

Vet inte riktigt vad jag ska skriva men har suttit och kollat på sista minuten resor till varmare bredgrader halva kvällen :p Egypten låter trevligt =) Patrik, vad tycker du? :P

Pluggat en del fysik idag men det är vissa saker som jag inte fattar. Fysik är inte min grej, Elisabeth hjälp mig =)

Helgen var rolig, dock tror jag inte Patrik blev så glad i lördags när jag däcka klockan nio i hans soffa. Sov sedan till elva (dagen därefter) haha :P Förlåt Patrik men var helt död! Festen hos Ninnie var mycket trevlig! Olivia, Emelie och jag kände oss lite "gamla" när det nästan bara fanns 92 och yngre :p haha

HA en bra vecka, nu ska jag dra!

Helg

Sitter i skolan och väntar på att min lektion ska börja om 15 min. Det är sista lektionen i BiB. Vi ska dissekera hjärta, lunga och njure. Hmm, är inte allt så förtjust i blod och råa inälvor. Vi får se hur det går :P

Ikväll blir det fekke :P haha! Ninnie har fyllt år så Olly, Emelie och jag ska dra dit och partaja =) Däremot kommer det inte bli så sent för jag och Elgen ska springa imorgon runt nio-tio tiden.

Hejs!

Till dig som kommenterade (patrik) så menade jag njure tönt :P skrev så snabbt att det blev fel :O

Dracula



Vi gick och såg Dracula-musikalen med skolan idag. Blev positivt överaskad =) Otroligt bra musikal. Kan säga att den var säkert 10 gånger bättre än förra året!

Ni som inte sett den, se den! Sista föreställningen är på söndag. Boka biljetter på ticknet, de är snart slut!

Puss

How I meet your mother

Mitt nya favvo program =)

 


Present

Nu har jag slutat och ska dra iväg till stan för att köpa en present till min mamma som fyller 52 nästa vecka och sedan ska jag kolla lite på presenter till Ninnie för fredag.





Ha det så bra!

Where did you go?



Inte sett er på evigheter. Miss you!

Två prov avklarade, check!

Japp, nu är den hemska delen av veckan avklarad =) RK provet gjorde jag igår och idag gjorde jag Fek provet. Så skönt! Kommer inte ha prov på 3 veckor nu =)

I slutet av veckan är jag bjuden på en 18års fest hos min kompis Ninnie! Olivia, Emelie, Patrik och hans killkompisa (+flickvänner i guess :P) och jag tänkte dra dit. Det kommer bli kul! Har inte vart ute och träffat folk på hur länge som helst, bara eb massa plugg! Vill så gärna ta studenten nu!!! =) Längtar, tror det är runt 5 månader kvar nu, lite mindre kanske.

Denna helg kommer det bli en del löpning också. Elisabeth och jag tänkte springa både lördag och söndag så vår resultatdel på projektet kan bli klar snart :p Dock kan jag säga att jag inte är så taggad för det är kallt ute och det är massa snö.

Vi får se hur det går. Hej så länge!

No lifer

Jag vet att jag inte uppdaterat på evigheter men det är så att jag inte har något liv för tillfället. Det enda jag gör nu för tiden är att plugga. PLUGGA PLUGGA PLUGGA! Jag vill bara att de här två veckorna ska vara över så att jag kan få mitt nya schema med korta dagar =)

Borde egentligen sitta och plugga Fek A och RK A och Bi B men nej nej jag sitter innt på FB. HAHA! Jag ska träffa Olivia senare ikväll för hon ska hjälpa mig lite med RK A eftersom hon går sam juridik :P Snällt va?

Nej nu ska jag fortsätta med att lära mig om bokföring :p

Puss!