100-poängsprojekt

En konversation i mitt huvud

Maria: Projektet ska in på fredag. Jag är nervös. Jag vill inte. Jag orkar inte.

Rösten i min hjärna: Maria, du måste kämpa, lite till. Du är snart där. Du ser målet. Du ser ljuset i tunneln.

Maria: Jag är trött. Jag vill sova.

Scorett





Jag gillar alla tre, absolut! Vet precis vad jag skulle ha på mig till var och en av paren. MEN jag kan inte ha några av dessa på balen för jag ska ha röda skor. MEN DET FINNS INGA RÖDA SKOR (i alla fall inte röda mocka pumps med 12 cm klack :S) Jag har problem.


Fysik B

När man får ett bra betyg i skolan (MVG) brukar man ofta bli glad och så är det i de flesta fallen. Men nu, näst sista provet innan Fysik B nationella få jag det där efterlängtade MVG:et (med två jävla solar ;)) och ändå känner jag ingen lycka. Varför är det så? Jag borde sprudla av glädje och hoppa runt som en galning. Det enda jag tänker på är att jag ändå måste sätta Fysik B nationella för att få MVG som slutbetyg. Åh, livet är jobbigt.


Long time no see

Jag vet att jag inte skrivit på länge och det är mestadels mitt fel men jag måste också få skylla lite på skolan. Vi har faktiskt haft otroligt stressigt med flera inlämningar i varje ämne och 100-projektet på det. Så ja, mycket av min tid har gått till plugg.

Jag tycker det är jobbigt för det känns som vi är i en onödig fas mellan 3:an och studenten. En fas som liksom inte betyder något men som samtidigt betyder allt. Den här perioden ska betygen sättas och det är även sista chansen för dig att umgås med dina klasskamrater. Jag får lite ångest över det.

Snart är det dock sommar och då fan! Jag längtar otroligt mycket! Jag ska umgås med mina vänner och åka utomlands. Det enda negativa är att jag kommer vara ifrån min pojke så länge. Vi får hoppas att han tar en spontanresa till Grekland <3

Puss!


gymnasiet

hur många gånger har jag inte hört att trean ska vara den chillaste och skönaste året? Knappast! Har aldrig pluggat så mycket som jag har gjort i år. Crazy!


rubrik

hets.


SL-kort

Jag har tappart bort mitt SL-kort IGEN! Jag pallar inte. Mindre än en månad sedan tappade jag bort kortet men då var den någon snäll person som hittade det och lämnade det till mig. Jag hoppas verkligen det kommer ske även denna gång. SNÄLLA! Jag behöver mitt SL-kort, orkar inte köpa ett nytt. Kommer inte ha några pengar kvar. BLÄ! Jag är världens klantigaste.

Skärtorsdag

God eftermiddag alla !

Kommer sitta och stressplugga och stresspacka ikväll. Har en inlämning imorgon och måste hinna klart den ikväll eftersom jag åker till Grekland imorgon. Vi fick kamratrespons idag på svenska lektionen och jag hoppas verkligen Anders kommer gilla den. Han måste gilla den! hehe! Jag hoppas Patrik kommer förbi mig ikväll för jag vill säga "hejdå" kommer inte träffa honom på 8 dagar. Kommer sakna honom! <33

Anyway, klockan 15 idag ska Elisabeth och jag ha ett möte med vår projektmentor om vårt utkast. Perfekt avslut på dagen, eller ? ;p haha

Puss och GLAD PÅSK!