Snart..

...är det helg! Det ska bli så himla skönt! Har redan börjat ladda :p haha Vill bara mysa ner mig framför tv:n med lite chips och kolla på film =)

Blev lite ledsen igår för att nya avsnitt av Gossip Girl och One Tree Hill hade inte kommit ut. Det är tydligen Thanksgiving i USA nu så det hade inte spelat in något :/ Synd!

Puss!

Segt

Hela dagen har jag mått jätte konstigt, är både seg och trött! Känner mig lite grå sådär, har liksom ingen ork till något. Det är jobbit när man vaknar så :/

Saco mässan i Älsjö

saco

Hallå! Ska ni gå på Saco mässan 3-4 december? Det ska jag i alla fall! Vet inte riktigt vad jag vill göra efter gymnasiet eller jo lite vet jag. Jag vill 99% plugga vidare, så frågan är egentligen vad? Har tänkt på massor av saker men vill inte välja helt fel liksom. Ekonomi, marknadsföring, dietist, idrotthögskolan, pilot, sjukgymnast. Det finns väldigt mycket som verkar intressant! Fysik vill jag i alla fall aldrig mer plugga. Never! :P Det är bara att kämpa sista terminen nu. Jag hoppas verkligen mässna hjälper mig!



Träning

Sitter i skolan och velar om jag ska träna eller inte. Har ett balettpass klockan haöv sju idag men vet inte om jag pallar. Sov ganska dåligt inatt och är väldigt trött, sedan känns det ganska segt att sitta och vänta i två timmar. Vi får se.

Elisabeths och min idrottslektion bara närmar sig och jag är taggad! Vi gick igenom dansen idag och den var jätte roligt att danssa =) jag hoppas mina klasskamrater tycker detsamma!

Tänkte plugga lite nu faktiskt!

New Moon

Jag undrar verkligen om denna film är bra. Har läst boken så har verkligen inga förväntningar på filmen. Men jag hoppas ändå den är sevärdig. Ska se den med Özlem tror jag när hela hysterin har lagt sig lite. Ganska galet nu! Vill inte se den med massa 14-åriga tjejer som skriker efter Edward Cullen. Om några helger så får vi se!


Odd Molly

fullsize

Kolla vilken söt kappa =) I want it!

Träning

Borde egentligen gå ut och springa men jag pallar inte. Har hur mycket träningsverk som helst sedan Özlems och Montanas idrottslektion. Blä :P

Ska till Ikea med mamma idag. Älskar Ikea så himla kul atta vara där :P

Nu ska jag kolla bloggar ;) Puss

Söndag

Det är skolan imorgon och för en gångskull känner jag ingen söndags ångest. Har pluggat lite idag dock men jag har inget prov nästa vecka så det är därför jag inte har panikångest =) Har istället varit med Patrik halva dagen! Det var mysigt <3

Är otroligt taggad till Elisabeths och min idrottslektion som är dans. Det ska blir sjukt kul att få plåga mina klasskamrater lite :P Kommer vara mycket styrka involverat så vi kommer få se om de "starka" killarna i klassen pallar :P haha fan va kul! Är däremot lite nervös för att tappa takten och att räkna in. Suger på att hitta takten i låtar, är verkligen omusikalisk :P


"Je veux ton amour

Et je veux ta revanche
 
Je veux ton amour"


Lady Gaga igen



En till låt :P haha Alexander Skarsgård är med =) Lady Gaga och han pratar svenska, men hennes utal suger!

Lady Gaga



Är inne i en Lady Gaga period just nu :P haha Helt sjuk är hon ;)

Lugn

För en gångsskull har jag inte alls mycket i skolan. I tisdags skrev jag mitt sista prov för terminen men jag har däremot några inlämningar kvar. Det känns skönt att slippa stressa =) till och med mina stresseksem har försvunnit. Det måste vara ett bra tecken ;)
Denna vecka har jag inte gjort så mycket, mest skolan och sen varit med patrik en hel del =)

På lördag ska jag och mina föräldrar på och kolla på en balett på Operan, Coppelia heter den. Det ska bli kul! Tycker det är så vackert när de dansar :)



Puss!

Music

Väldigt bra låt som jag hörde från Idol i fredags =)




Olivia och Maria <3



Träffade den här bruden i söndags. Hon kom förbi och käka lunch hos mig =) Jättemysigt!
<3

Måndag

En ny vecka har börjat. Denna vecka är förhoppningsvis lite lugnare trots att jag har två prov. Jag har prov och inlämningar hela tiden. Kan de aldrig sluta? Kom fram till idag att det är endats 3 veckor till projektet och 5 veckor tills skolan sluta =) Så himla NAJS! Efter jullovet tror jag det kommer gå jätte fort, jag hoppas i alla fall ;)

Anyway, idag ska jag träffa min kära patrik och mysa lite. Har varit lite för lite patrik denna helg :P haha

Puss så länge!


FREDAG =)

HALLÅ! Äntligen är det fredag! Verkligen skönt! Hade ett prat med Ulf (fysik lärare) om hur det går i kursen och jag blev positivt överaskad :) Han tyckte jag hade utvecklats massor. Gud vad glad jag blev!

Slutade vid halv tre idag och nu väntar jag på Elisabeth och Özlem. Vi ska åka in till centralen och köpa present till kära Madde! Vi ska ju ut och käka middag på någon resutaurang vid Odengatan. Det ska bli hur mysigt som helst!

Helgen blir full av biologi plugg. Olivia ska också komma till mig på söndag och vi ska mysa med massa grekisk mat ! =) :P hihi!

GLÖM INTE IDOL IKVÄLL! ;)

Puss, ha en trevlig fredagskväll!

Snart helg!

Imorgon är det fredag! SÅ HIMLA SKÖNT! Däremot blir det ändå ganska mycket plugg i helgen. Måste skriva klart mina instuderingsfrågor för biologin. Men ska försöka ta det lugnt också, behöver det verkligen!

Mina tjejkompisar och jag ska ut och äta imorgon på en italiensk restaurang =) Madde fyllde 19 år i onsdags så vi ska fira henne lite ;) Grattis!

Gonatt på er!

Torsdagkväll

Har skickat in RK-reflektionen och dessutom börjat lite på instuderingsfrågorna för biologin. Men var så himla trött idag efter träningen, har pluggat hur mycket som helst denna vecka känns det som så behövde ta det lite lugnt.

Fick tillbaka två prov idag, fysik b och RK.
Fysik B provet gick bättre än förväntat. Det var skit svårt men ändå fick jag mvg poäng men ingen sol så det blev ett starkt vg. Gansla nöjd måste jag säga men det är ändå lite surt för jag missa mvg:t med ett slarvfel :/ Aja shit happens.

RK provet gick väl helt okay det med. Läraren rättade lite konstigt men hon tyckte om mycket av det jag skrev.

En rolig sak är att jag missade 50% av g-frågorna på båda proven. HAHA g-frågor kan vara svåra ibland :P

Puss

Diss av lärare

Idag klockan 16.30 skulle jag ha mitt mentormöte. Sprundlandes glad och förväntansfull träffade jag pappa strax innan halv och gick till klassrum 3.1 där vi skulle träffa mentorn/läraren. Fem minuter hade gått och ingen kom. Jag sprang förtvivlad upp till expeditionen och letade efter läraren i hans rum. Men ingen var där. Efter en kvart sprang jag runt hela skolan och fortfarande hade han inte dykt upp. Klockan 17.00 åkte min pappa hem och jag satte mig vi en data och kände mig bortglömd.

Patrik sa att jag skulle bli gladare om jag kramade honom i en timma. Det tyckte jag om men var tvungen att träna så kunde inte träffa honom. Dock hoppas jag han kommer och kryper ner hos mig ikväll =)



Suddig men söt bild! <3 Puss


...

Patrik skrev ett lite roligt inlägg under :P hehe <333

Btw fysiken gick väl sådär :S lite blä :P haha aja pallar inte bry mig egentligen. Tror inte det gick så bra för någon, jo kanske erik :P

Aja, peace out !

yo playa

wat it do wat it do, this be masta goat smuggla patrik rappin from da hood, you feel?

im writin here to rat on this foo maria.
maria be watchin this shyt on tv called brooke knows best, and sayin that she's all that, nah mean?
but that aint even true yo, actually its hogan dat knows best, you heard?

we gots to get rid of dis cat ruining our street cred you feel me?
kill em all you no

before i let u hit some other playas up with their 99 problems u gotta promise me to go bust a cap on this brooke wannabe, nah mean?

im out. pz

RÅDHUSET

Var idag vid Råshuset för att hämta ut en dom som jag skrev igår i bloggen. Natalie hade redan hämtat ut den för några dagar sedan och det var inga problem. Hon sa att domen var ca 25 sidor långt. Så efter skolan åkte jag till Rådhuset och sa att jag kommer från VRG och läser rättskunskap i skolan och skulle gärna vilja få domen. Jag fick en stor pärm och letade upp målet jag var och kollade på och frågade om jag kunde kopiera. Absolut sa de men saken var att det visade sig att man endast fick kopiera 9 sidor därefter kostade det massa pengar. 50kr för den tionde sidan och sedan 2 kr per sida. Galet va? Natalie fick hela 25 sidor gratis men jag var tvungen att betala. De sa att det kostade 110 kr för dessa 25 sidor. Aldrig i livet tänkte jag. Varför ska jag betala liksom? Blev skit lack. Kopirade 9 sidor och stack. Fuck dem!

puss

Sommar



Gud vad jag längtar till sommaren eller i alla fall någonstans där det är varmt och soligt! Mysigt det skulle vara om Patrik och jag åkte till en strand som denna!  =)

Fysik

Imorgon gäller det. Vi får se hur det går på fysikprovet. Usch! Vill bara ha det överstökat.

Slutar 13.30 imorgon, så efter det ska jag en snabbis till Rådhuset och få domen på en rättegång jag och Natalie var på för några veckor sedan. Är tvungen att skriva en reflektion tills på torsdag för rättkunskapen :S max en A4. Därefter ska jag försöka kolla på ett par skor från dinsko som jag hittade på internet. Hoppas de finns i affären.

Jag tror Patrik slutar 16 (?) imorgon. Ska träffa honom efter jag gjort alla min ärenden. Längtar! Har inte hunnit umgås med honom ordentligt eftersom jag har haft galet mycket plugg denna helg. Kan iför sig inte säga att jag har mindre plugg nu; 3 inlämningar + ett prov denna vecka. GALET!

Vill hälsa Martina välkommen till Facebook! Hon blev medlem idag ;) Grattis!

Puss, saknar min patrik!

suck

Jag orkar inte mer. Mitt huvud bankar som om någon slog det med en hammare. Usch vad jag inte gillar det här. Den här helgen SÖG! Tack och hej.

Godnatt

Borde ha lagt mig för länge sedan men pallade inte :P ska försöka gå upp tidigt imorgon för att plugga fysik :P usch!

Btw snart kommer New Moon ut på bio! 20 November =) YES!

Puss och Godnatt


Dilemma

Jag har ett litet dilemma .. Patrik sa för en stund sen att han skulle dra och och dricka bärs och träffa några polare (i guess) :P ska jag följa med eller stanna hemma och plugga? hmm. Vill gärna träffa min pojk =) men det är ju en dag imorgon också, kanske kan träffa han då! Kommer ju inte plugga hela dagen imorgon. Det funkar inte. Men saken är att jag antagligen inte kommer plugga något mer i dag heller .. :p så jag kanske borde utnyttja tillfället och dra ut. Vet inte. Ska kolla på fysiken lite till. Vill inte men måste.

Hej då på er som har ett liv :P

England

Jag var ju i England på höstlovet med de underbara tösarna Elisabeth och Özlem =) Lite bilder !



<33 sötisar



Kolla vad vi hittade ! =)



Camden Market = Galen Marknad (ps lördag är bäst!)



Vårt hotel!



Tower of London.



Vi är bäst! =) As kul hade vi! Massa shopping och skratt ;) puss på er


Uppdatering

Jag är ganska dålig på att uppdatera nu för tiden men det är galet mycket i skolan. Hela naturtrean sitter och råpluggar fysik denna helg eftersom vi har prov på tisdag, haha :P Det är 3 kapitel vi har prov på och det är SVÅRT :P i all fall om man vill ha MVG. Och chansen för att få MVG är minimal. På förra provet då det tydligen skulle vara det "lättaste" provet fick 2 pers MVG i min klass. Jag undrar om vår fysiklärare gör försvåra prov? :p

Hmm, har suttit och pluggat i några timmar nu men vill verkligen gå ut och träffa patrik men jag velar, borde jag plugga mer? Min hjärna funkar ändå inte nu... Trött och seg.

Blää, vad ska jag göra? :p


Hej skola, hej då mitt liv

Höstlovet är över och skolan har börjat igen. Under 3 veckor framöver har jag galet mycket. Prov, inlämningar, uppsatser, läxor. Hur mycket som helst direkt efter ett lov, kan man inte chilla lite eller ? :P Hinner knappt träffa Patrik :/ sakanr honom så! <33

Var på Cosmonova idag med klassen. Måste säga att det var ganska trevlig upplevelse dock blev jag lite snurrig så det var lite jobbit. Däremot var filmen lite mindre bra men det gör inget ! Hela grejen var ball :P haha Cosmonova in my heart  (GEEK MARIA) =)

Nej nu måste jag fortsätta plugga! Puss