Jobb

Har inte kunnat skriva ngt, jobbat som en idiot! =( Puss

Saknar Patrik och är piss nervös för riktiga teoriprovet närmar sig!

Sol

Galet varmt! Ska sminka mig nu och sen dra till Olivia!

Ha en bra kväll! Puss

Sluttest =)

Gjorde nyss klart mitt första sluttest på körteorin. Fick fan godkänt! =) 63 av 70 och man behöver få 52 för att få godkänt! Detta betyder att jag är en bra bit på vägen! Jag är nervös som fan för nästa vecka, vill så gärna klara det "riktiga" teoriprovet också! Jag hoppas!

Nu ska jag duscha och sen dra förbi Carro. Vi ska sola lite och sen dra till Huddinge för att jag måste köpa sista delen av Ollys present! Ikväll blir det födelsedagsfirande! :D

Vad ska ni göra? =)



Min vän Olivia som fyller år idag! Här hittar ni hennes blogg.



Min vän Caroline som tyvärr inte fyller år idag =P Här hittar ni hennes blogg.

PUSS! =)

Sommar!

Gud vad skönt det är när det är så varmt! LOVE IT! Har suttit och fixat och trixat med Ollys present, tror den kommer bli bra asså ;) efter det så plugga jag lite körteori. Just nu ligger jag på "sluttestet" =) nöjd!

Nej nu ska jag duscha och sen iväg till Patrik. Puss



Kram

Det var as mysigt med Emelie och Olivia igår =) vi satt och prata om allt i flera timmar!
Om ett tag ska jag och mamma in till stan och köpa lite presenter till Grekland och sen ska jag köpa en del av min present till Olivia.

Såklart blir det massa körteori och sola i eftermiddag =) Vad ska ni göra idag?



Fetaost i rätta händer! (Citat av min kära vän Özlem)

Ha en bra dag!


Ikväll =)

Precis blivit klar med en del av körteorin men ska fortsätta imorgon också. Det är seriöst as tråkigt men vad gör man inte för att få köra bil :P Idag fick jag min först lön också från "lärarjobbet" med de två grekbarnen. Det blev faktiskt mycket mer än vad jag hade trott. Får 100 kr i tim =)

Ikväll är det Country festivalen på Lida. Tror  inte jag ska dra dit, kostar 250 kr och jag är inte så taggad på att betala det. Var där förra året med Patrik. Det var kul men måste spara pengar så får hoppa det i år.

Tror jag ska träffa Emelie och Olivia snart men måste duscha nu! Måste säga att jag har kommit på bästa presenten till OLLY ;) =) jag tror i alla fall hon kommer gilla den. Kan spoila lite, det är något om Grekland för att jag vet att hon tycker om landet så mkt (haha) =)

Saknar min söta Patrik <3

Gratis!

Åsa tipsade mig om några bra sidor som man kan vinna olika presentkort på. Man kan vinna presentkort på bla. skor, kläder och smink. Det enda man egentligen gör är att svara på lite frågor och besöka sidor och tjänar poäng. När man har ett antal poäng får man ett presentkort. Dessutom när man blir medlem så får man 50 p. Så blir medlem nu! =) Tryck på länkarna här nere så kommer ni direkt dit ni vill!

För att bli medlem i Gratiskläder.se tryck här!

För att bli medlem i Gratisskor.se tryck här!

För att bli medlem i Gratismakeup.se tryck här!

För att bli medlem i Gratismode.se tryck här!

Hej då!

Hos Patrik!

Är som sagt hos Patrik nu! 
Imorgon ska jag ha "svenska lektion" med de två grekbarnen. Måste erkänna att det är ganska kul men det är lite jobbit för man måste åka så långt då de bor på Lidingö (jag bor i Tullinge). Men imorgon ska jag få min första lön också, lön för 8 gånger på 1.5 tim =)
Efter det ska jag till körskolan och fortsätta med körteorin. Egentligen skulle jag shoppa med Emelie nu när det är rea men kunde inte nu. Mitt körteoriprov är fett nära asså! :S Nervös!

Nej nu ska jag mysa med Patrik!

Några bilder från igår! Emma 17 år!












´

Trevlig kväll var det! Och på söndag ska vi fira Olivia! =)

Körteori

Håller på och läser den där jävla körkortsboken. Den är seriöst as tråkig. Varför ska jag veta att "singelolyckor är den vanligaste olyckstypen utanför tättbebyggt område"? Onödigt! Har bokat teoriprov redan nästa vecka så jag måste plugga som fan nu!

Puss på er!

<3

Patrik är söt!


Halloj

Godmorgon alla! =)
Precis käkat frukost. Idag har jag körlektion och sen ska jag jobba lite. Efter är det steeeeeek som gäller! Jag och Åsa (Olly kanske också hänkar) ska dra till en strand här i Tullinge och sola! Fan va jag ska bli brun =)

Ikväll är det middag hos Emma =) Mys! Hon fyllde år igår! GRATTIS!

See you later! 

Sommarlov

Jag vet inte om det är bara jag men jag blir så rastlös av sommarlovet. Det är skönt att inte gå i skolan och bara slappa men ibland blir det bara jobbigt.  Man bara sitter hemma utan göra någonting. Nu exempelvis, sitter jag framför datorn när det är världens finaste dag ute. Sjukt eller hur? Men jag pallar seriöst inte dra ut eller göra någonting. Ska nog kolla på Matrix ikväll och chilla haha! Ska ändå upp vid 7 imorgon för att jag har körlektion vid 8.30. ''

Vad ska ni göra ikväll?

Puss


Music!

Tack Patrik för att du har bra musiksmak =)


More Shoes

Patrik och jag åkte förbi tumba idag för att fixa lite saker hos några banker. Efter vi var klara ville jag dra till din sko för att kolla lite så jag drog med mig honom. Kolla vad jag hittade:

     

129 kr! I LOVE SALES!

Det blev mycket skor den här veckan men ibland blir det så. Det jag älskar med de här skorna är att det är lite platå. När man är lika kort som mig så utnyttjar man varje cemtimeter man kan få! Och ja, jag är lite smått beroende av skor =)

Tänkte dra ut och sola och äta lite glass! Visst är vädret underbart!?


Dålig uppdatering, I know!

Hade fullt upp igår så jag kunde inte blogga. Körlektion + jobba + träffa venus och elgen + träffa patrik. Tror jag var hemma i snitt max en timma igår på hela dagen. Idag blire lite mindre hektiskt. Ska jobba igen och sen träffa emelie.

Bloggar sen! Nej nu måste jag ringa till vägverket för att byta datum för min uppkörning! =)

Trevlig dag!


Gonatt!

Ska lägga mig snart. Har körlektion imogon klockan halv nio så jag vill vara lite pigg! Har fixat med designen lite, blev ändå ganska nöjd. Ni får gärna säga vad ni tycker och/eller om jag ska ändra något.

Gonatt på er så länge!

Puss

BLÅ SKOR! =)




Beställde de här skorna från hm.se nyss! =) Hade sett de i affärena för flera veckor sen men jag hade inte pengar då. Men nu så! =) I like ;) Kostade 298 kr men fick de för 198 kr för att det var rea! =)

RÖDA SKOR! :D

Här kommer mina söta röda skor som jag köpte i Norrtälje! =) As söta ju!


Midsommar är över

Har alla haft en bra midsommar? =) det har jag i alla fall. Var på patriks land och hade det myys! <3  Det ligger lite utanför Norrtälje, det är as fint där :) Måste bara säga att sill är verkligen inte gott. Tycker inte alls om det, bara senapssill ibland :P hehe! Tycker ni om sill?

Idag när vi åkte hemmåt så åkte vi förbi en skoaffär som hade rea och vi stannade för att kolla. Såklart köper jag ett par skor haha ;) Emelletid var de as billiga 80 kr :P men jag måste köpa lite pumps till grekland =)

Jag är sugen på bullar. Hmmm ska jag baka några som Elgen ? :P

LÅT! :D


IMOGEN HEAP - SPEEDING CARS!
 :D

Längtar till den "riktiga" sommaren! =) Nu vill jag åka till patrik :P Ska till Patriks land över midsommar. Var där förra midsommar också. Det var min första midsommar i Sverige och det var super mysigt! <3

Puss



Halkbana!

Vet ni vad min körkortlärare sa idag? Att jag är redo för halbanan =) det betyder bara en sak, att jag är nära körkortet! :) Jag är jätte glad, kanske blir ett körkort i sommar i alla fall! Emellertid är jag lite nervös, halkbanan verkar lite läskig men de flesta säger bara att det är kul! :P





Hektisk morgon!

Gomorgon alla!

Ni vet inte vad som hände imorse? Jag skulle till körskolan klockan halv nio och hade glömt både busskort och mobil. Jag fick värsta paniken! Jag hatar när man glömmer mobilen för att man känner sig helt handikappad! Men körlektionen gick bra. Blev godkänd på landsväg och imrogon blir det stadstrafik! =) Träffade dessutom min vän Emelie på tåget! Ska faktiskt se henne imorgon!

Om ett tag ska jag bege mig till Västra skogen för att boka biljetter till England med Elgen =) Kommer bli feta najs!


Vad ska ni göra? =)

Puss


:D

Hallå där!
Hur mår alla? Jag mår bra men pluggar körteori och det är as tråkigt :P haha men jag ska fan ta det där körkortet snart !

Igår var min kära vänner här =) vi käkade middag och kolla på film! Det var jätte mysigt! Synd att inte min patrik kunde komma förbi så att jag också hade någon att krama ;) Jag har en liten kommentar från min mamma om min kära vän  Axel: "Han verkar lite mer vild än de andra" HAHAHA :D Kommer fan sakna er i sommar! Men det blir väl (hoppas jag) en lite reunion i Skåne =)

Nu vill jag träffa patrik! (L)

Elgen och Zaphe =)




En bild från när vi blev sminkade på The Studio. Några minuter innan vi gick in till proffsfotograferna =p

LUNCH!

SKa dra och käka lite lunch nu =) vad ska ni göra idag?

Några kompisar till mig ska komma hit ikväll och vi ska "tälta" haha (no way) :P patrik kanske också kommer förbi och säger hej!  Nu säger mamma att maten är klar. Hejs!

SOMMARLOV!:D

FAN VA NAJS  DET KÄNNS! 

Uppe med tuppen som ni ser. När jag vaknat kan jag inte somna om. Det är jätte jobbigt, får ta en powernap sen :P Igår var jag hos jocke(patriks kompis) som fyllde år! Det var as kul där :P mycket skvaller haha. Synd att jag varken kunde hänga med elgen och co eller madde och co. Next time! Men jag ville vara med patrik fakitisk! =) Elgen och co såg BAKSMÄLLAN på bio! Jag vill ochså, det verkar så himla bra!

Puss på er!

GAAH!

SKOLAN gör mig seriöst deprimerda haha! Tur att vi slutar imorgon!

Idag var Elgen, Natta, Özlem och jag på The Studio och var "modeller för en dag". Dock så stack özlem innan hon blev sminkad haha! :P :) Måste säga att det var as kul och "posa" men ändå lite svårt. Några bilder blev faktiskt as bra på mig, chockad faktiskt! Blir verkligen inte bra på bild men fotograferna hjälpte till jätte mycket :) bilderna var emellertid as dyra att köpa så jag väntar tills nästa studiebedrag =P Såklart kommer de upp på bloggen!

Nu ska jag ta en sväng till Stendal med alla 93:or och patriks kära gäng! HAHA :D


Haloj! :)

Vet ni vad jag ska göra i sommar? Jag ska sälja glass! Haha! Det var den enda sommarjobbet jag fick. Jag har sökt till hur mycket jobb som helst men det är verkligen jätte svårt och hitta. Lönen är väl ok och det är dessutom provision, så jag får ta och sälja mycket glass så jag kan bli jag rik. =P Jag hoppas det blir lite soligare snart för annars kommer ingen vilja köpa glass!

Jag ska faktiskt vara i Sverige enda till mitten/slutet på juli. Det kommer bli väldigt skönt så jag hinner umgås med pojkvänen och vännerna. Vad ska ni göra i sommar?



Bild från somamren 2008. Jag var i Frankrike då och bodde i en värdefamilj. Vi väntar på bussen in mot staden.


++++++

Godmorogn! =)
Jag hoppas alla mår bra idag. Jag mår bättre i alla fall, försöker tänka positivt så mycket som möjligt. Emellertid är det ganska svårt ibland. Idag fick jag vet mitt idrottbetyg, MVG! =) fan va nice! Idrott är fan det enda ämnet som jag ÄGER på ;) nej men seriöst, inte för att skryta men jag är bra på idrott tillskillnad mot t.ex. fysik. Haha.


Jag ska tänka positivt hela sommaren och hela nästa år. Jag får inte ge upp, jag måste kämpa! Jag ska få MVG i alla ämnen i 3:an. Det är mitt mål. =) Fysik B här kommer jag! :P

Au revoir mes amis!


...

Ångest. Hej då!

Francais!

J'aime cette chanson! C'est une vieille chanson française. HAHA =)
 
http://www.youtube.com/watch?v=T8Ub5OGGBAg


Sommarjobb!

Ska på en "infoträff" med mitt sommarjobb idag. Jag ska sälja glass i sommar för ett företag som heter Glassprinsen =P Jag hoppas att jag får veta lite mer om när jag ska jobba och hur mycket jag får betalt. Har fan ingen anning! :P Men jag tror att det kommer bli kul i allafall, som en lite erfarenhet. Har ni sommarjobb?

Hade en lektion idag, franska. Ganska onödigt att ens åka till skolan eftersom vi inte gjorde något viktigt haha. Dock fick vi läxa till torsdag (vi slutar på fredag). Vilken lärare asså! Fuck henne! =P

Au revoir mes amis!

helo

Jag måste nog hålla med Elgen, att jag också känner mig på konstigt humör. Punkt.


Bilkörning

Var på körlektion idag. Det gick helt okay men jag är rädd att jag inte kommer kunna ta mitt körkort innan mitten på juli för sen åker jag till Grekland. Min körskolelärare är väldigt petig så jag vet inte. Annars får jag väl ta det i augusti eller september. Ska övningsköra idag som fan! =)

Kollar på olika gamla program på kanal5:s webb-tv. HAHA den rätt för rosing :P fan va kul! :p

Vad ska ni göra idag? =)

Kolla vad min pojkvän kan ! =)




haha go patrik! :)

SKIT!

Nyss berättade min mattelärare att jag gjorde ett "uselt" nationellt prov och att det inte är säkert att jag får ett MVG i kursen. Tack för den! Jag fick fan MVG på ena skolprovet och VG/MVG på andra och sen VG på nationella. Tycker jag borde få MVG på slutprovet eftersom nationella egentligen inte kan sänka en. Man blir ju fan ledsen. Hon skulle prata med sina kollegor och sedan sätta ett betyg. Det är väl bara att hoppas!

Hejs!


Random

Har varit hos Patrik ett tag nu, det var mysigt =) dock smsade någon patrik om att en snubbe med yxa knallar runt i Tullinge :S vet inte om jag ska tro på det eller inte men lite rädd blir man :P haha sen smsade någon att konsum hade blivit rånat :S:S scary! 

Jag röstade idag :) shit, måste erkänna att det var lite läskigt. Men jag kände mig ändå lite vuxen :) Dock fick jag veta att min pojkvän och  min pappa röstade på samma parti :S :p hmm och det var varken moderaterna eller socialdemokraterna :P haha

Tack Elgen för de söta kommentarena! =)



Patrik =)

Är hos söta patrik nu, hör av mig innan jag går och lägger mig ! Puss

Bilder från igår! :)








Enjoy! haha

Söndag

Hur mår ni idag? :) Jag mår väl sådär, tuff natt igår! Özlem och jag drog på fest hos Emma och Lovisa. Det var kul, men man blir så utmattad dagen efter tycker jag. Jag menar inte att man är bakis utan bara trött. Btw så har jag aldrig blivit bakis :P :S Någon som känner igen sig? :p Det var lite synd att Elgen inte kunde/fick komma, skulle varit ännu roligare!

Anyway, vi hörs!

FYSIK A

Fysik är ett av de ämnena som jag inte alls tycker om. Det är så tråkigt, seriöst! (Förlåt Martina ;)) Sista lektionen idag är fysik och vi ska få tillbaka vårt slutprov, inte kul. Jag är ganska säker på att jag får VG men ändå så hoppas jag med hela mitt hjärta att jag ändå får MVG. Usch vad jobbigt det är!


Jag tycker att de sista veckorna i skolan är alltid jobbiga för man får tillbaka alla provresultat och slutbetyg för alla ämnen. Man blir ju helt deprimerad! Någon som känner igen sig? :P


Skriver sen! Puss


Haloj!

Hade inge internet igår :S så jag kunde inte skriva. Jag måste erkänna att man känner sig ganska handikappad utan internet liksom när man glömmer sin mobil hemma :P hehe

Idag är det fredag, sista dag en i veckan, men våra fredagar fylls av otroligt givande lektioner. Så jag börjar 8.00 och slutar 16.00 idag! Yippi! Skit kul! Sen ska jag ta en liten färd till Lidingö och träffa några klasskamrater =) det ska bli mysigt!

Vad ska ni hitta på? =)

Nu måste jag springa, puss!


Jag vill också ta studenten! :)



När jag var på studenskiva för ett tag sen!

Sovmorgon!

Gud vad skönt med sovmorgon! =) var faktiskt ganska länge sen. Patrik ligger fortfarande och degar i sängen men han kommer inte få göra det länge till :P Vad ska ni göra idag ?

Jag ska till skolan och ha två lektioner, svenska och franska, dock vet jag inte om jag ska slippa franska. Özlems förslag om att åka flak lät väldigt inbjudande, vi får väl se. Anyway, sen vid sex så har jag ett körteoripass på tre timmar. Inte allt för inbjudande men jag måste, vill verkligen ta körkortet snart =)


Nu måste jag fixa mig, ha en bra dag!

P.S Elgen du måse hjälpa mig med min kära bild! :P D.S


Gonatt!

Jag blev ganska klar med designen i alla fall. Ser ju nästan ut som min gamla söt blogg, dock lite mindre inlägg men de kommer de med! =) Hoppas alla haft en bra dag. Min har väl varit helt okay, onödig dag i skolan bara. Det gör hela dagen jobbig. Jag fattar inte varför vi ska gå i skolan tills nästa fredag när vi ändå inte gör ngt på lektionerna. Så himla onödigt!
Tror det blir 4 VG till som tillkommer till min betygssamling. Ni kanske tycker att det är bra men nej nej där har ni fel! Enligt VRG Odenplan, min kära gymnasieskola, där har alla elever MVG i ALLA FUCKING JÄVLA ämnen. Så tyvärr jag är väl medelmåttig :P men kanske kan hoppas på svenskan, Ellinor gillar mig ;) då blir det endast 3 VG. Kan väl inte göra så mycket annat än att hoppas! :P SNÄLLA! :P

Min kära patrik (pojkvän) ska kommer ikväll och dela säng med mig :) det ska bli mysigt, har inte sätt pojken på flera dagar! <3

Nu ska jag borsta tänderna! Puss och gonatt!





En ganska töntig bild på mig från när jag var i frankrike i somras! =)


Tillbaks!

Nu sitter jag här igen och ler för mig själv när jag försöker återuppliva min blogg igen! =) Håller på och fixa med designen nu så det kanske tar ett tag, men det kommer. Vänta ni bara!

Puss

Välkommen till min nya blogg!