Patrik desperat

Saknar min Patrik så otroligt mycket nu! Vill krypa ner under täcket och lägga mig!

FEKKE

Det spåra nog ganska rejält för alla igår! Men kul var det ;) Länge sen jag var ute och festa, har blivit som mycket fokus på plugg. Özlems snälla pappa kom och hämta oss vid 2 och så sov vi där. Kom inte i säng förrän 3 och var tvungen att vakna halv sju för att dra till skolan. Özlem var tvungen att jobba med musikalen från 8.30 och då hänka jag på :p Så jag är ganska trött nu. Min mobil är död och vet inte när Elisabeth kommer. Funderar på att käka lunch med Elisabeth och sen dra hem. Vet inte om jag pallar luciatåget. Mitt huvud bankar och jag vill bara blunda!

Hej då alla nykterister!


Tävling

Jag är med i den här tävlingen i Kenzas blogg. Om man har tur kan man vinna en "The Hills"-box!

Jag skulle blir super glad om jag vann boxen. Har inte MTV så kan inte kolla på avsnitten på tv:n men har kollat på internet en del och det är verkligen as bra. Jag älskar alla intriger och allt drama! Är skit kul att se på! Om jag vann skulle jag kunna sitta och kolla på The Hills dessa tråkiga december dagar!


Music á la Maria

När jag är nere lyssnar jag på depplåtar!



Honestly what will become of me
Don't like reality
It's way too clear to me
But really life is dandy
We are what we don't see
Missed everything daydreaming



Dåligt

Har ni dagar där inget går bra? Där ni blir irreterade på allt och alla? Där ni känner er att ingen tycker om mig. Idag är en sån dag. Är trött på allt och alla och vill ha något som ger mig en kick, lite stimulans tack! Blir så seg när skolan blir seg. Sitter hemma och gör inte ett skit! Blä!

I och för sig så är det 200-dagars idag (en fest på Handels) så det ska väl bli kul, i guess. Inte så värst taggad.

Skippar träningen idag för jag orkar inte med ett skit. Ska lägga mig under täcket och sova. Hej då!

Bloggtorka

Hallå! Jag vet att jag inte skrivit på länge men jag har inte orkat. Jag haft annat för mig. När min lust kommer tillbaka kommer det strömma in inlägg här, men det kanske tar ett tag. Sorry!